Voor het maken van een afspraak, informatie of vragen, neem direct contact op.

Contact

Rubriek ‘dietist aan het woord’ Lougblad Juni 2011

Geplaats op zaterdag, juli, 2nd, 2011 om 00:08

In deze terugkerende rubriek ‘diëtist aan het woord’ zal diëtist Stoffien Wisman iedere editie van het lougblad een actueel onderwerp behandelen over voeding. Deze keer zal zij zich voorstellen en vertellen wat zij als diëtist voor mensen kan betekenen.

Mijn naam is Stoffien Wisman, in september 2009 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Hanzehogeschool in Groningen. In januari 2010 ben ik gestart met mijn diëtistenpraktijk bij sport en gezondheidscentrum Ron Haans in Winschoten. Eind 2010 is er een tweede locatie bijgekomen in Wedde bij Beter in Bewegen.

Als diëtist ben je de specialist op het gebied van voeding en gedrag in relatie tot ziekte en gezondheid. Zo begeleid ik o.a. mensen met overgewicht, diabetes, hart- en vaatziekten, voedselovergevoeligheid en darmproblemen. De begeleiding is vooral gericht op gedragsverandering op langere termijn. Mensen zijn vaak verbaasd omdat mijn dieetadvies niet zoveel verschilt met wat ze gewend zijn te eten. Ik probeer zoveel mogelijk aan te sluiten bij hun huidige eetpatroon en daarin kleine aanpassingen aan te brengen. In de basisverzekering wordt ieder jaar 4 uur vergoed. Dit komt neer op ongeveer 8 gesprekken per jaar.

      I:www.stoffien.nl     *    E:info@stoffien.nl     *     T:06-25352172


Beheer | Copyright © Stoffien.nl